{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hvad fejler hun?

2.082 visninger | Oprettet: 23. jun 2012

Hvad fejler hun?

Kira er ca. 11 mdr. sandsynligvis drægtig og normalt er friskt og aktivt marsvin.

Torsdag aften observerede jeg, at hun lå meget i det samme hjørne og trak vejret anstrengt.
Fredag morgen så der ud til at været bedring, da hun løb rundt sammen med de andre. Hun har hverken torsdag eller fredag manglet appetit, hun er gået hen til græs, salat og andet foder og spist. Hun har også drukket begge dage.

Fredag aften ser hun dog skidt ud igen. Hendes pels er begyndt at stritte og se fedte ud. Hun ligger igen meget ned og ligner en, der ikke har flyttet sig synderligt i løbet af dagen.

Lørdag morgen ser hun meget skidt ud, hendes vejrtrækning er meget anstrengt, hun lyder til at være stoppet i næsen, der er meget snasket og fugtigt i hele hendes hoved, og hun ligger præcist samme sted som fredag aften.

Lørdag aften (nu her) har vi set hendes drikke meget lidt. Hun viser tegn på dehydrering, hun har normalt rødlige øjne, men dette kan ikke ses nu. Hendes afførring er meget tynd og væskeholdig, hun er tydeligt meget tabt for energi og kan ikke rigtig flytte sig rundt. Hun er ikke lammet, det har vi tjekket.
Hendes vejrtrækning er stadig anstrengt og hun lyder tilstoppet i næsen, der er også stadig væske fra øjnene.

Er der nogen der har et bud på hvad vores lille gris fejler?

Vi ringede til dyrlægen Fredag og snakkede med dem, de havde en tid til hende Onsdag i næste uge, men nu syntes vi hun har fået det værre.

pernille K
Kvinde | 34 år | Oprettet: 23. jun 2012


Kommentér på:
Hvad fejler hun?
Annonce